Gårdbutikken på Kystvejen:
Håb for genåbning af økologisk supermarked i Århus
11. september 2008

Der ser nu ud til at være udsigt til, at det økologiske supermarked, Gårdbutikken i Århus bliver åbnet igen. På butikkens hjemmeside står nu en tekst om, at forretningen er midlertidigt lukket, men at man håber butikken vil genåbne indenfor en uge - ikke senere end mandag d. 15. september.


Karsten Kjærgaard, da han i vinter delte smagsprøver ud for Gårdbutikken

Karsten Kjærgaard, som ejede butikken frem til konkursen i sidste uge siger dog, at bemærkningen om, at butikken skulle åbne senest 15. september er en fejl, som han vil snarest vil søge at få rettet.

Samtidig bekræfter han, at der bliver arbejdet på en løsning, som skal føre til, at butikken snart åbne igen. Han kan dog ikke sige noget om datoen.

Samtidig oplyser Karsten Kjærgaard, dog at han ikke selv vil indgå i en kommende ejerkreds. Han ønsker ikke at oplyse, hvem som i givet fald vil drive butikken videre.

Jesper Schimming, som i sidste uge overtog det økologiske supermarked, Hedeagergaard i Kolding, afviser overfor ØkoWeb, at han er involveret i en rekonstruktion af butikken i Århus. Ejeren af Egefeldt anser opgaven med at åbne butik i Kolding for at være en rigelig stor opgave netop nu.