Økologisk Regelsamling ØkoWeb DK

billede Forlaget Thomson udgiver GadJura Lovservice, der omfatter 10 lovsamlinger, særligt udviklet til at støtte professionelle informationsbrugere i deres daglige arbejde.

Økologisk Regelsamling er en del af GadJura Lovservice. Med Økologisk regelsamling i hånden får De hurtig og sikker adgang til de økologiske informationer, De har behov for i Deres daglige arbejde.

Indholdsfortegnelse, forord og emneregister, gør regelsamlingen til et brugervenligt og let tilgængeligt opslagsværk. Alle love, bekendtgørelser og forordninger m.v. er altid indarbejdet med de seneste ændringer, så De kun behøver at slå op et sted. I Økologisk regelsamling findes alle regler, der knytter sig til produktion og markedsføring af økologiske fødevarer samlet i ét praktisk ringbind ELLER på cd-rom; begge dele opdateres 6 gange årligt. Hovedvægten er lagt på de regler, der er relevante for fødevarevirksomheder, men de vigtigste forskrifter for den økologiske jordbrugsproduktion er også medtaget. Blandt andet findes regler fra Fødevaredirektoratet, Plantedirektoratet og Landsforeningen Økologisk Jordbrug og Foreningen for Biodynamisk Jordbrug. Redaktionen består af højt kvalificerede fagpersoner fra blandt andet Fødevaredirektoratet.

De kan både få Økologisk Regelsamling på papir og på cd-rom. Prisen i 2001 for ét års abonnement på papirudgaven er: kr. 520,- + moms og på cd-rom udgaven er den: kr. 545,- + moms. Kan bestilles via ØkoWeb'ens bestillingservice eller på tlf. 33 74 07 00 eller på fax: 33 12 16 36.


Forlaget Thomson
Nytorv 5, 1450 København K
tlf. 33 74 07 40, fax: 33 12 16 36, e-mail: thomson@thomson.dk