Opdatering af side
Tryk her!
Ny side

Dansk Helios
ØkoWeb Danmark
MARKEDSPLADSEN
Helios Hjemmeside
Henvisningen drives af:

Erantis
ØkoWeb Danmark

Nyheder og fakta om økologi og økologiske produkter

Denne side stilles automatisk om til ØkoWeb, hvis du ikke trykker dig videre.


RUSKUVILLA
UNDERTØJ, HUER OG STRØMPER

Prisliste
ULD - DEN NATURLIGSTE MADE AT HOLDE VARMEN PÅ
Fra tidligste tid har man brugt uld som råmateriale til tøj. Naturlig ubehandlet uld besidder den særlige egenskab på en gang at kunne opsuge fugt uden at blive våd og være isolerende. Uld direkte på kroppen giver huden mulighed for at ånde. samtidig med at huden holdes tør og varm. Helios fører et stort sortiment af uldent undertøj for børn og voksne.

I Helios uldtøj anvendes 100% ren ny merinould, som ikke er opblandet med andre fibre. Uld er et levende materiale, og alle uldens positive egenskaber er knyttet til de naturlige fibre. Vi tror ikke, at kemisk behandling af uld tjener noget positivt formål. Uldtøj fra Helios er derfor ikke behandlet med kemikalier. Herved skånes miljøet. og uldens gode kvaliteter bevares optimalt.

TYK ULD TIL AKTIVE BØRN
Naturens egne materialer giver trivsel og velvære. Til aktive børn. der opholder sig meget ude hele året,anbefaler vi den specielt varme og kraftige uldkvalitet fra Ruskovilla i Finland.


UNDERTRØJER: i 100% uld, tyk kvalitet,råhvid og glat. Med 1/4 ærme og 1/1 ærme. Str. 80 - 150.

LEGGINGS: lange underbukser i 100% uld, tyk kvalitet, rålivid og glatstrikket med forstærkninger på knæene. Forskellige modeller til piger og drenge. Str. 90 - 150.

Ruskuvilla undertøj i tyk uld fås også i alle voksen størrelser.

ULDNE HUER, STRØMPER OG STRØMPEBUKSER
Huer og sokker i råhvid. ubehandlet ren ny uld føres i alle størrelser. Helios har herudover et bredt sortiment af strømper og strømpebukser til børn og voksne i 100% ubehandlet ren ny merinould.