Påske og påskeferie

Marts 2008Lørdag 1. EPIF, Hanoi, økologisk messe  
Søndag 2. EPIF, Hanoi, økologisk messe  
Mandag 3. EPIF, Hanoi, økologisk messe 10
Tirsdag 4. EPIF, Hanoi, økologisk messe  
Onsdag 5.    
Torsdag 6.    
Fredag 7.    
Lørdag 8. Generalforsamling i Økologisk Landsforening
Kvindedag, Baby og Småbørnsmesse i Århus
 
Søndag 9. Generalforsamling i Økologisk Landsforening
Baby og Småbørnsmesse i Århus
 
Mandag 10.   11
Tirsdag 11.    
Onsdag 12.    
Torsdag 13.    
Fredag 14.    
Lørdag 15.    
Søndag 16. Palmesøndag  
Mandag 17.   12
Tirsdag 18.    
Onsdag 19.    
Torsdag 20. Skærtorsdag, jævndøgn  
Fredag 21. Langfredag  
Lørdag 22.    
Søndag 23. Påskedag  
Mandag 24. 2. Påskedag 13
Tirsdag 25.    
Onsdag 26.    
Torsdag 27.    
Fredag 28. Økologisk Italiensk Gourmetmarked i København  
Lørdag 29.    
Søndag 30. Sommertid begynder  
Mandag 31.   14
Næste måned
Påsken falder tidligt i år, og det kan være lidt for koldt til at gøre mange af de haveting, som der ellers er tradtion for udføre i påsken. Til gengæld vil traditionen med at kigge på nyt hus og gå på byggeudstilling nok blive opretholdt.

Sidste år viste projektet Fremtidens Parcelhuse i Køge de miljøvenlige huse frem i påsken. Det Grønne Hus som står for projektet vil ikke afvise, at der også i år holdes et åbent hus i de klimavenlige huse - men det bliver ikke i påsken.

Messen Sund Livsstil holdes hvert andet år Århus på denne tid. Men det bliver ikke i år. Først i 2008 kommer arrangementet igen til Århus. I København holdes den til gengæld hvert år - me om efteråret. Læs mere under oktober

Baby & Småbørnsmessen er ikke et decideret økologisk arrangement. Men indenfor børns mad og tøj er der stigende fokus på økologi og sundhed, og messen har adskillige økologiske virksomheder som udstillere. Messen i holdes i DGI-huset i Århus og er åben fra kl. 10 - 17. I april holdes messen i København

EPIF, Eco-Products International Fair er en økologisk messe som går på skift mellem en række asiatise lande. Den holdes i år i Vietnam og har tidligere været holdt i Malaysia, Thailand, og Singapore.

Palmesøndag benyttes ofte til konfirmationer. Den efterfølgende mandag har fået navnet Blå mandag, idet man på denne dag traditionelt pyntede kirken med blåt som optakt til den stille uge.

I dag knytter mange betegnelsen blå mandag for den dag, hvor konfirmander går i byen og bruger nogle af deres pengegaver. Derfor benyttes betegnelsen blå mandag også om andre mandage efter konfirmation - for eksempel mandagen efter Store bededag.