Generalforsamling i
Økologisk Landsforening

Fredag d. 10. og lørdag d. 11. marts 2017 Vingsted centret

Generalforsamlingen i Økologisk Landsforening løber over to dage.

Der har tidligere været tradition for at holde Økologisk Landsforenings generalforsamling første fredag i marts, men på grund af problemer med at sikre lokaler er generalforsamlingen i år flyttet til 2. fredag.

Fredag holdes normalt den egentlige generalforsamling, hvor der blandt andet skal diskuteres en ny vision - og endda drøftes, om navnet Økologisk Landsforening skal ændres til noget andet.

Efter generalforsamlingen er der som altid en middag med efterfølgende musik og dansk.

Lørdag holdes temamøder og årsmøder for de forskellige udvalg, herunder Virksomhedsudvalget, Frugt- Bær- og Grøntudvalget, Planteavlsudvalget, Kød-udvalget, Mælkeudvalget, Æg- og Fjerkræudvalget, Svineudvalget og Ulandsudvalget.

Der lægges ofte op til debatter om bredere emner som økologiens rolle i samfundet og det økologisk landbrugs mulighed for at mætte verden. Ofte inddrager debatterne eksterne oplægsholdere, som ikke sjældent omfatter fødevareministeren eller andre beslutningstagere indenfor landbrug, fødevare- eller miljø-sektoren.

Generalforsamlingen holdes på:

Vingsted Hotel og Konferencecenter
Vingsted Skovvej 2
7182 Bredsten
tlf. 75 86 55 33

Læs om program, tilmelding med videre på Økologisk Landsforenings hjemmeside

Arrangør:

Økologisk Landsforening
Silkeborgvej 260
8230 Åbyhøj
tlf. 87 32 27 00

Økodag
I april er der mulighed for at se køerne danse. Tusindvis af mennesker har gjort det til en tradition at besøge de økologiske mælkeproducenter, når køerne lukkes på græs for første gang i foråret. Læs mere