Lystgården
Lystvej 6, Bovense, 5800 Nyborg
tlf. 65 36 11 88
, mail: lystgaarden@hansen.mail.dk
ØkoWeb DK


Økologiske æbler, æblemost, hyld og aronia-bær,

Lystgården drives af Erik Hansen som økologisk frugtplantage med hovedvægt på æbler, men gården producerer også hyld og aronia-bær. Herudover producerer vi økologisk æblemost.

Såvel æblemost som æbler og bær sælges direkte fra gården til private, men da produktionen er sæsonbetonet, har vi ikke alle produkter året rundt.

Hovedparten af produktionen leveres dog engros til forskellige virksomheder.  Ring for yderligere oplysning om pris og levering.

Lystgården driver næsten syv hektar frugt- og bær plantage. Udover den fire hektar store æbleplantage har Lystgården cirka én hektar med hyld og en knap to hektar med aronia.

Hyldeblomsterne plukkes og sælges til det økologiske saftfirma Søbogård og bruges bl.a. i deres såkaldte caféflasker, som sælges mange steder i landet - oftest på caféer i de større byer.

Lystgården var en af de første i Danmark, som begyndte systematisk produktion af økologisk fjerkræ som ænder, gæs, kalkuner og kyllinger. Gården havde også tidligere en produktion af vildsvin.

Både produktionen af fjerkræ og vildsvin er dog nu lukket. Søger du en økologisk and eller andet fjerkræ op til jul, kan du finde andre forhandlere på ØkoWeb'ens juleservice. Herudover kan du se checke stalddørslisten, som også omfatter forhandlere af mange andre lokale produkter.