Økologisk Catering
Grossister som leverer økologisk til storkøkken

 

Mangler din
grossist-virksomhed?

Registrer den gratis

 

 
I takt med at restauranter, skoler, døgninstitutioner og andre storkøkkener viser stadig større interesse for at bruge økologiske råvarer vokser også udbuddet af varer som egner sig til brug i et storkøkken.

Derfor er der også stadig flere catering-leverandører som har økologisk sortiment til storkøkken-sektoren. Nogle grossister har specialiseret sig i økologiske produkter og handler udelukkende - eller næsten udelukkende - med økologi, mens andre konventionelle cateringgrossister udvider sortitimentet med stadig flere økologiske varenumre.

Ikke alle grossister leverer i hele landet, mens andre har filialer øst eller vest for Storebælt.

Tryk på nedenstående kort for at finde grossister, som leverer i dit område.

Oversigten rummer kun adresse og generel beskrivelse af den enkelte grossist. Ønsker man præcise oplysninger om sortiment, leveringsområde og handelsbetingelser bør man kontakte virksomheden selv og få produktkatalog m.v.

Grossister som har rutine i at handle med økologiske produkter er almindeligvis godt inde i de økologiske regler og den dokumentation, som kræves for et økologisk storkøkken. Ofte har grossisten også kendskab til produkter som kan skaffes, selv om de ikke umiddelbart ser ud til at være tilgængelige på markedet.

Det er derfor en god idé at tale med én eller flere grossister i god tid før man planlægger menuer eller overvejer omlægning af et storkøkken til at bruge økologiske fødevarer.