Økologisk is
Grossister og producenter af økologisk is
 


Mangler din
virksomhed?

Registrer den gratis

 

Det er ikke nok at bruge økologisk fløde for at producere en økologis flødeis. For at den må sælges som økologisk is - og evt. mærkes med Ø-mærket - skal alt indhold i isen være økologisk. Det gælder også vanilie, jordbær og anden frugt, rom, rosiner, chokolade, og hvad man iøvrigt tilsætter til is.

Derfor er det ganske få producenter af is, som har valgt at få deres produktion godkendt til at producere økologisk is. Lidt flere - især mindre - producenter bruger økologiske råvarer i stort omfang, men tager ikke den fulde konsekvens og har derfor ikke mulighed for at markedsføre isen som økologisk.

Nedenstående producenter producerer og forhandler økologis is. I nogle tilfælde dog som en mindre del af deres samlede is-sortiment.


De Fire Istider
Hjortshøj Møllevej 96
8530 Hjortshøj
tlf. 20 95 28 00
Produktion samt engros- og detail-salg af is. En del af produktionen er økologisk. I den øvrige produktion bruges overvejende økologiske råvarer. Café med salg af is på Frederiks Allé 120 i Århus, fra gårdbutik i Hjortshøj samt på torvet på Ingerslevs Boulevard i Århus.

Polar Is A/S
Sennelsvej 1, 7700 Thisted
tlf. 97 92 35 00, fax: 97 92 64 66
Producerer og sælger økologisk pinde- og literis. Pinde- og literis kan købes i 6 og 8 styks pakninger i Dansk Supermarked. Herudover fører nogle Polar- og Rønbjerg -iskiosker de økologiske ispinde.

Skee Is
Langebjergvej 101, Skee
4370 St. Merløse
tlf. 57 60 05 28
Produktion og engrossalg af økologisk flødeis

Vebbestrup Flødeis
Sdr. Truevej 1
9500 Hobro
tlf. 98 55 40 06
Produktion og salg af liter-is. Forhandles blandt andet i COOP's butikker.