Copenhagen Cooking & Food Festival
Københavns madfestival
d. 18. og 27. august 2017

Københavns Madfestival er efterhånden blevet en tradition i det københavnske madmiljø, idet den siden 2005 har været holdt i sidste del af august. I de senere år under navnet Copenhagen Cooking. Festivalen udvikler sig år for år og er i høj grad et mødested for mad-interesserede i København.

Festivalen består af en række uafhængige begivenheder rundt om i København. De arrangeres af organisationer, mad-firmaer, restauranter, bryggerier og andre enkelt-aktører, som markedsfører sig i fælles samarbejde med Visit Denmark. Aktiviteterne koordineres, men det er de enkelte arrangører, som står for deres egne events. Derfor varierer festivalens indhold også år efter år.

Aktiviteterne er meget forskellige, men de omfatter altid en række gourmét-restauranter, som sætter særlig fokus på særlige grastronomiske discipliner eller råvarer, som fx nordisk fisk, smørrebrød, spirtus, øl, mad fra Asien etc. etc.

Blandt de populære indslag på madfestivalen er "Hjemme Hos", hvor det er muligt at blive inviteret hjem hos kendte mad-personligheder, som serverer en udvalgt middag for de heldige gæster.

Blandt indslagene i Copenhagen Cooking er også den nye professionelle fødevaremesse, BITE i Forum, som dog er forbeholdt fagpersoner indenfor fødevaresektoren. Tidligere var messen Eat knyttet til festivalen.

Copenhagen Cooking finder sted forskellige steder i København i perioden:

Fredag d. 18. august - søndag d. 27. august

De fleste arrangementer kræver, at man bestiller billet forud. Som regel koster arrangementerne penge. Til gengæld går man ofte mæt og glad derfra.

Der holdes dog også nogle gratis arrangementer. Blandt dem er en LIVE COOKING scene på Fisktetorvet. Her kræves ikke tilmelding.

Se program for madfestivalen.

Food Festival i ÅrhusFood Festival
I forbindelse med Aarhus Festuge. Markedet har på få år vokset sig til at være blandt de store begivenheder i byen med over 30.000 besøgende. Festivalen er langt fra at være økologisk – men der er også mange økologiske stande. Læs mere
Natural and Organic Products ScandinaviaNatural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair
I november holdes hvert år i Malmö en messe, som omfatter både økologiske fødevarer, naturkosmetik, bæredygtige produkter og helsekost. Messen har en række danske udstillere. Læs mere

BITE

BITE Copenhagen
I august afholdes en ny professionel fødevaremesse i Forum i København. Messen lanceres under navnet BITE og finder sted d. 24. og 25. august. Den erstatter den tidligere afholdte Copenhagen Food Fair.

I Forum holdes også hvert år messen Sund Livsstil.

Find økologisk restaurant i København

Økologisk kylling vinder fødevarepris

Artikel:
Økologisk Kylling vinder
Børsens Fødevarepris - igen !!